Mladá Vranovčanka experimentovala s elektronickou ruletou

13.02.2006 Celý región

Vranov nad Topľou/Prešov 12. februára (TASR) - Mladá zamestnankyňa jednej z herní vo Vranove nad Topľou neoprávnene zasiahla do elektronickej rulety. \"Vložil...
Vranov nad Topľou/Prešov 12. februára (TASR) - Mladá zamestnankyňa jednej z herní vo Vranove nad Topľou neoprávnene zasiahla do elektronickej rulety. \"Vložila do nej údaje o vsadení 641 540 korún, ale peniaze do pokladne neuhradila a celú čiastku následne prehrala, \" uviedol dnes pre TASR zástupca hovorkyne Krajského riaditeľstva PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Spresnil, že trestného činu neoprávneného obohatenia sa 22-ročná žena dopustila v októbri 2005. Nebol však jediný. Už v júni toho istého roku si podala k zmluve o stavebnom sporení žiadosť o polmiliónový úver. Predložila však nepravdivé údaje o svojom príjme, čím uviedla stavebnú sporiteľňu do omylu. Tá jej žiadosť zamietla.
Vranovský policajný vyšetrovateľ ukončil prípad trestného činu neoprávneného obohatenia a pokusu trestného činu úverového podvodu návrhom na podanie obžaloby na 22-ročnú Vranovčanku.
 

Vyberte región

mark